Monday, March 21, 2011

-Keperluan cerite korea-

ha,ni kan orang perempuan wanita melayu gila sangat kan?wah,wa tabik samalu,hurm,tapi tapi,
korang punye angan2 tu tinggi sgt nak cinte yg paling best lah,indah gile,wahh,tu aku suke
ahaha-.-"WADDEHEL lah,korang nak laki ensem gile meninggi ninggi,tp alahai,cerghemiin sikit muke tu

tu lah aku nk kate,WADEHEL korang,
tp aku x salahkan korang,aku pun tgk,tp juz due hari hilanglah rase minat kat heroin dye.korang ni sampai letak display pic kat fb,alahai,matang ikit akak,matang sikit abang,

first aku tgk,aku suke gominam,
lepas tu aku suke gominam ni se,du,ti,empat hari lah,pastu aku dah suke lain pulak aku suke KANG HAE NA pulak dlm my fair lady

lepa tu due tige hari hilanglah suke aku
waduh,xde laki len ke yg korang nak,laki melayu x de ke?laki melayu lagi jiwang,boleh je aku tgk mak korang melayu kawen ngan ayah korang melayu.xde pulak aku tengok bapak golo ke,bapak acak ke,orang korea.
nak laki korea carik lah kat sane,tp slalunye laki korea selatan lg ensem dr utare

jgn pilih cam ni

kau nak buat tido pon x selere.

kalau kat malaysie ni ade je yg ensem,meh sini perempuan yg nak sgt laki ensem

ha,ni dye.ni asyraff muslim.ustaz amirul lah katekan,kalau langganan dye mahal sangat lah kan,aku ade je muke malaysie jugak,same je muke,tp bawah sikit lah status dye,kire cetak rompak sikit.
tp x malu lah nak bawak dye jenjalan.aha tu dia,muke PUNGKOK

kan aku kate,same je,LUKMANUL HAKIM name dye,
tinggal dlm kotak,cobok
kepale pon petak,cobok
otak pon petak,lagi cobok

tp dye romantis tu,suare lain dr yg laen,ke korang nak hitam2 sikit,cam ni ha,ensem sikit

ni murah sikit,ikut taste lah,tp sebenarnye aku nak kenalkan kawan aku sorang ni,
ha,ni QAIRUL AZMAN,suare cam guruh,dye kiut
rajin blaja,
habis ape lagi korang nak,
ade ke tgk laki2 suke gile gaban kat perempuan korea.suke tgk je lah,
wahai wanita.sedarlah,kat malaysie ni masih ade laki hensem seperti LUKMANUL HAKIM n QAIRUL AZMAN,sedarlah korng perempuan

saje nak kenalkan korang ngn kawan sekelas ni,dorang kiut


n,aku nak konfess makwe aku kat public ni,tp x leh embed lak video dye ni.
nah,pandai2 korang tgk sendiri

makwe abu zarin bin zulkafli:)heaven!

2 comments:

  1. hahaha..chantek gila kentang la awek kau abu!!!
    x bole blah je entry kau..=B
    pape pon teruskan la blog kau ni..
    teringin plak nak bace next entry kau..haha..

    ReplyDelete
  2. aisehh terase laa gila letak display pic dekat fb tu. manede berangan tinggi. minat jelaa gila

    ReplyDelete