Thursday, March 31, 2011

LIAR*,KENCING,SEDIH-HARINI NAK BINCANG


MOOD YANG PERTAMA ADALAH

SEDIH

mengape aku sedih,sebab bile aku search pee,gamba perempuan paling banyak kencing berdiri.
cenggitu ke perempuan,bajet je buat pintu tandas,kat dalam bdiri gak



mengapa insan perempuan?mengape cenggini.cendodok lah korang,lepas ni aku doakan jgn lah kencing2 diri.
duduk ok ape.aku pon kencing duduk,letak cebok lg kat depan.

aku nak cite hal semase,kononlah nak buat formal blog ni.so doa doakan aku seriyes


MOOD YANG KEDUA ADALAH

LIAR*/KENCING

cenggini ceritenye,

sedang sedang aku duduk dengan cobok,genoi,cendodok.aku fikir,mane boleh kerete kencing

sape cakap kat aku cam tu?mestilah golo lukmanul hakim kepale petak kotak ari ari

kite doakan dye dpt makwe kepale petak,tp wajah petak pulak yg keluar.

so,die bawak kitorang jenjalan,bawak2,tetibe nampak satu kerete,lari laju betulllll,tetibe aku tgk dye stop kat paking,

omaigod!betul kerete tu kencing,


aku jerit kat kerete tu punye telinge

ABU:woi!kencing ke?
tetibe kerete tu pakai spender balik.tau takot.
KERETE:a'a abang abu,kerete kencing.sori.nanti lap balik.

las las,aku pancitkan tangan ngan kaki kerete tu.langsung..langsung x gerak

THEN,kitorang jenjalan lagi,jenjalan lagi

tibe tibe nampak gajah garu2,ce ce ce tibe,gajah tu kencing


ABU:wei!kencing ke?
gajah tu slow2 sikat rambut dye,
GAJAH:a'a,gajah kencing,sori abang Abu

last last,aku sapu minyak gamat kat telinge dye.

golo bawak aku lg jenjalan..tengah jalan jalan jalan kan.


HELIZA HELMI AF:nak pergi mane tu abang abu oi.golo oi,kak lima oi.meh sini cececube peluk dinda

rupenye maknyah

ABU:takpelah,ingat tuhan kak,muke hodo pon nak gatal gak ke.rase nak lempang je tgk kau.dah dah.g jauh2

GOLO:bu sabar bu,tu mak aku lah.ade  ade je kau,suke kacau mak aku.

oh,ok ok,so.aku jalan jalan lagi..



ROSMAH MANSOR:abang abu oi,sini hisap curut,golo sini skali jom

ABU:kau cemane tau name aku cendodok,?dah la tue muke gerutu cam orang tue,g main jaoh2 lah,muke koto.


GOLO;abu,tu nenek aku lah,jangan kacau kacau dye.marah kang.

ABU:sori kawan.aku lari tajuk lah!sumpah aku nak tulis lain.dah dah.aku update esok lah-.-

ini karya abu,aku xde idea lg lah harini



ABU:wow,awak..nak tengok boleh.(HIHI)<---aku nga gelak ni
INTAN:aha.nah,tengok lah

TENGOK,KAN AKU DAH CAKAP.AKU LARI TAJUK.

DAH DAH.ESOK SAMBUNG.KALI NI SERIYES

8 comments: