Tuesday, March 22, 2011

SASER VALEDICTORY!!



 Assalamualaikum,kepada semua pelajar SASER 2009-2010,wah,gilelah.sekarang sume nak amek result esok.aku,wish semoga anda semua berjaya,apa yg diusahakan semua sudah dibuat,think positively bro!






tukang umum esok adalah si hud IOTA,"ah tipulah nak kencing aku"~,,~


cayalah nasriq,bingai nye pengawas.sian pale hud,

oleh itu aku wish kat korang semua agar semua tabahkan hati ape yg korang dapat,dan doakan lah ABU ZARIN NI HA,tolonnnlah,aku doakan korang jugak,so,yang umum kan
ADALAH

iddin hasif hassan,tku3 kite,
"kepale otak u lah,aku nak jugak,kalau x mati si tku3 ni

aku kejekan,

ha,ha,kau turun sekarang,sampai bile nak lepak kat atas tu,Ali lalat,Razif Halik,aku tumbuk kau kang

alamak,kantui,

so,pungkok pangkalnye aku nak wish kat batch 8 kite ni ha,semangat jawab,semangat gak dpt result,redha.redha.bab kate adib

semangat!


kepade pelajar cina dan india,
doakanlah result korang gempak,baru saser no satu ok






kesimpulanyya mimpi golo adalah knyataan,insyaAllah,tapi aku harap lebih agi:)


itu saja dari saya,abu zarin,dan cikgu kaharudi turut mendoakan kita:)




"awak redah je lah ye,saya doakan awak,terutama skali awak,aizat naimi,
wah,,lena tido aizat.padahal tgh pegang pen tu:)
sekian,semoga berjaya kawan2:)


tumpang tanye,binatang pe yg tido kat atas ni

2 comments:

  1. jahahaha. cikgu kaha pun ada. cikgu haizan?

    ReplyDelete
  2. cikgu haizan.kau nak mati ke cite cam dye.aha

    ReplyDelete