Friday, May 6, 2011

ADIK BATIK

assalamualaikum,


ha?adik kek batik?


kek batik adik?


kek adik batik?


ye ye.itulah yg nak digalahkan kat sini.KEK ADIK BATIK


mangsa adalah adik aku.


MUHAMMAD DANISH HAKIMI BIN ZULKAFLI

fakta tentang budak ni
satu.dye menangis kalau kalah dlm apa setiap pertandingan yg dye kalah
dua.dye comel mata sepet
tiga.dye rajin.suka baca doa makan
empat.dye pengawas sekolah rendah je kot
lima.mendapat 6a dlm peperiksaan darjah satu
enam.suka makan
tujuh.paling rapat dengan akak akak nya

oklahh,kalau nak carut,ade muka adik dlm blog ni.-.-

kalau nak kutuk.adik jugak.-.-

so,pada hari itu...kitorang berangkat ke NSK beli barang,

biasana..cek bawak keta lah.

BERAPA?


DANISH:manelah danish tau belape-.-.apalah abang abu.

ABU:dah kau main amik je bende kau nak.ish budak ni.cepuk kang,sapalah didik kau.

DANISH:ape,orang amik telur masin je.-,,-


ABU:da la kau.abis tu berapa?berapa?kau adik x adik,sape x reti kira aku pecah.

DANISH:leklu,sap kok lu bang.kejap adik kira



DANISH:woi,ade dua je.aku kira dua je

ABU::ee budak ni.apa pon x boleh.tu nampak banyak tu




DANISH:aku kata dua dua lah.apa lah.

ok ok.

next step.pembayaran.

BERAPA?

DANISH:manelah danish tau belape-.-.apalah abang abu.

a'akan,aku pon x tau

aku jeling ngan bulu mata aku,


mahalnya.400.30

so,kitorang balik.biasalah,telur masin satu seratus.4, 4 ratus lah.

so,berdasarkan tajuk kek batik danish.kitorang pegi dapur.kitorang letak semua bahan2 nak buat.

lepas tu jambi.

ABU & DANISH:"mail lambong mail lambong.kek batik"

so siap.

senang je,biskut mary,milo,susu separuh,buttercream.campur malt coklat sikit siap.

lupe,api  250 gram sikit


tambah kuali senduk



DANISH:woi,sedap do abang abu!.

ABU:a'a kan.x macam kau,dah la kecik.rase geram je tgk kau.dah la kau sorang je x nama abu-.-

DANISH:kau redhalah abang abu.nama Muhammad ni boleh tarik ahli2 keluarga dia masuk syurga tau.

so,situ aku nampak hikmahnya.

itulah tajuknya.kek batik MUHAMMAD danish

aik? aik?

ok,lastly aku nak ucap rindu yg x terhingga kat akak akak aku yg kat luar negara tu sekarang.rindu kek batik nana.rindu nak et belanja makan.-.-

sini semua laki dah,tinggal mak sorang je perempuan.

ok lah.aha.merepek je.kau gedik bang.aku x suka.

ok aku stop situ je lah. Assalamualaikum semua.semoga sihat akak akak aku kat luar sana..amin

nana, et mesti rindu gila danish.dia da besar dah



hai nana.aha




hai et,aha.



NAH 400.30

ABU:belah la kau budak

12 comments:

  1. AHA,,,,
    salam,,,,
    telo masin ke kicap abu???
    hmm,,,blur la...wat kek bati pky kicap?@telo masin??aha....
    aq tw...mgkn sbb nme kau bkn MUHAMMAD ABU,,,
    aha...
    aq bngge merasmikan,,,

    ReplyDelete
  2. ahaa aku pon pelik before asal nme adik ko sorg je yg lain tapi maleh nak tnye

    ReplyDelete
  3. ahaha.semangat je korang komen tuk post ni.ahaha. saje nak buat nama muhammad.:)ok ok

    ReplyDelete
  4. ahahaha.tgk abang lah kak syurga

    ReplyDelete
  5. abang adik kau hensem la kalau macamtu..haha

    ReplyDelete
  6. ecececece.ngorat abang adik tu nampak.aha!

    ReplyDelete
  7. apa da!ahaha.kejap aku tgk tv kejap

    ReplyDelete
  8. dah lme ta jnguk blog. aha.
    adik arin comel. cm nak kidnap jehh. huhu

    ReplyDelete
  9. kah kah kah la kan jannah.ahahaha.
    kidnap je die ni myra.xkemana pon dia.aaha

    ReplyDelete